Orange România aduce în portofoliu telefoanele Honor și sărbătorește debutul cu oferte speciale

1.875 ori
<b>Orange România aduce în portofoliu telefoanele Honor și sărbătorește debutul cu oferte speciale</b>Începutul săptămânii vine cu o veste tare interesantă, aceea că operatorul Orange a încheiat un nou parteneriat prin intermediul căruia telefoanele produse sub brandul Honor devin accesibile consumatorilor din România

Începutul săptămânii vine cu o veste tare interesantă, aceea că operatorul Orange a încheiat un nou parteneriat prin intermediul căruia telefoanele produse sub brandul Honor vor fi disponibile în România și vor putea fi achiziționate pentru prima dată din oferta unui operator mobil. Sunt și câteva promoții speciale care marchează intrarea în portofoliul al telefoanelor Honor, oferte pe care le descoperiți în continuare! 

Honor View 20

Aflați pentru început că în portofoliul Orange sunt disponibile 3 smartphone-uri Honor, modele pe care le vedeți listate mai jos și care se remarcă prin dotările aduse la pachet. Honor View 20 impresionează prin camera foto de 48 mpx, bateria de 4000 mAh și procesorul Kirin 980, telefon pe care l-am scos din cutie recent, în vreme ce Honor 8x surprinde plăcut prin ecranul generos de 6.5 inch după cum ați aflat din recenzia noastră.

Ofertă telefoane Honor:

  • Honor 8X: 49 eur cu abonament Orange ME 30 sau 299 eur la liber
  • Honor Play: 69 eur cu abonament Orange ME 30 sau 329 eur la liber
  • Honor View 20: 165 eur cu abonament Orange ME 45 sau 609 eur la liber

Revenind la oferta specială de lansare a telefoanelor în portofoliul Orange, aflați că în perioada 25 martie - 30 aprilie la achiziția unui Honor View 20, cumpărătorii vor primi gratuit un ceas Honor Magic Watch. Cei care aleg achiziția unui Honor 8X vor primi în schimb o brățară Honor Band 4 cadou.

Aceste cadouri sunt oferite în limita stocului disponibil și ar trebui să acționați rapid pentru a vă bucura de promoție. Lista completă de telefoane Honor vândute de Orange este disponibilă aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×