Xiaomi intră oficial pe piața românească prin Orange România, care vinde acum telefonul Mi MiX 2S

6.133 ori
<b>Xiaomi intră oficial pe piața românească prin Orange România, care vinde acum telefonul Mi MiX 2S</b>Dacă nu avem încă un Xiaomi Store la noi în ţară, avem clar un debut Xiaomi cât se poate de oficial. Xiaomi Mi MIX 2S tocmai a intrat în oferta celor de la Orange România. Avem detalii mai jos.

Dacă nu avem încă un Xiaomi Store la noi în ţară, avem clar un debut Xiaomi cât se poate de oficial. Xiaomi Mi MIX 2S tocmai a intrat în oferta celor de la Orange România. Avem detalii mai jos.

Orange România este vândut de Orange la suma de 469 de euro preţ standard, sau 65 de euro la preţ cu abonament Orange Me 45. Telefonul a debutat cu câteva luni în urmă, fiind unul dintre acele fashion phones marca Philippe Starck. Are unele dintre cele mai înguste muchii de ecran de pe piaţă, cu al său panou de 6 inch Full HD+. Designul este similar cu al lui Mi Mix 2, cu câteva mici upgrade-uri la hardware (trecere de la Snapdragon 835 la S845).

Xiaomi intră oficial pe piața românească prin Orange România, care vinde acum telefonul Mi MiX 2S

Camera frontală este plasata jos, iar terminalul vine cu un spate ceramic, rama din aluminiu şi o cameră duala cu senzori de 12 MP + 12 MP în spate, cu zoom optic 2X. Avem şi 6 sau 8 GB RAM, până la 128 GB stocare şi Quick Charge 3.0 pentru bateria de 3400 mAh. Xiaomi mai dăduse semne de intrare în această zonă a Europei, printr-o inaugurare de Store la Budapesta şi prin ajungerea lui Pocophone F1 oficial în România.

Acesta e doar începutul şi sunt sigur că şi alte modele ale lor mai ajung la operatori şi retaileri de la noi.

Mulțumim Rebelulll pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×