Sidekick iD, in sfarsit lansat

5.522 ori
<b>Sidekick iD, in sfarsit lansat</b>Nu mai exista secrete in ziua de azi la capitolul lansari de gadgeturi si nu poate trece o zi fara sa apara un nou zvon despre terminale mai mult sau mai putin consacrate in cadrul industriei mobile. Iata astfel ne-a ajuns la urechi confirmarea oficiala a...

Nu mai exista secrete in ziua de azi la capitolul lansari de gadgeturi si nu poate trece o zi fara sa apara un nou zvon despre terminale mai mult sau mai putin consacrate in cadrul industriei mobile. Iata astfel ne-a ajuns la urechi confirmarea oficiala a lansarii lui Sidekick iD.

Acest terminal de 5.1 x 2.5 x 0.9 inch va fi disponibil pentru un pret mai mult decat rezonabil- 99 de dolari, tintind catre publicul tanar. Sidekick iD include toate accesoriile necesare unui gadget reprezentativ pentru stilul T-Mobile (inclusiv myFaves). Va puteti customiza acest model, cel putin la capitolul design, obtinand astfel un terminal mai trendy, dar daca doriti o camera de calitate si Bluetooth va recomandam Sidekick 3.

Evident avem de-a face cu un telefon destinat adolescentilor, dupa cum putem trage concluzia din dotarile sale si pretul la care este disponibil. El ofera servicii de instant messaging, email si web browsing pentru doar 20 de dolari pe luna, probabil cel mai ieftin serviciu Internet pentru acest tip de terminal si operator. Sidekick a beneficiat de o campanie bine elaborat, avand drept imagine celebritati ca Paris Hilton. De asemenea iD este probabil singurul terminal care include un client de instant messaging la fel de performant cum este versiunea de PC. Si la capitolul tastatura noul model sta bine, aceasta fiind spatioasa si comoda.

99 de dolari reprezinta o afacere pentru tinerii din SUA, dar nu si pentru cei din Romania. Pe cand un astfel de terminal care sa coste cat 3-4 alocatii autohtone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×