Sincronizare cu telefoanele Symbian, acum prin iTunes

1.370 ori
<b>Sincronizare cu telefoanele Symbian, acum prin iTunes</b>Compania Salling Software a anuntat lansarea lui Salling Media Sync, un soft care permite utilizatorului sa isi sincronizeze playlistul, melodiile preferate si podcasturile de pe iTunes cu telefoane Nokia si Sony Ericsson. Salling Media Sync este...

Compania Salling Software a anuntat lansarea lui Salling Media Sync, un soft care permite utilizatorului sa isi sincronizeze playlistul, melodiile preferate si podcasturile de pe iTunes cu telefoane Nokia si Sony Ericsson.


Salling Media Sync
este disponibil atat pe Mac OS X, cat si pe PC-urile dotate cu Windows. Versiunea de baza este gratuita, cea premium costa 15 euro, dar adauga o sincronizare inteligenta si secventiala (doar fisiere noi sau modificate dupa prima sincronizare). Trebuie sa aflati ca Salling Media Sync nu va va permite sa transferati fisiere protejate prin DRM pe telefonul dumneavoastra Symbian, deoarece acestea nu ar functiona.

Totusi, de remarcat este faptul ca tot mai mult melodii de pe iTunes sosesc acum fara protectie DRM. Avantajul noului soft este faptul ca nu va mai trebui sa alegeti intre telefon si iTunes, deoarece le puteti avea pe amandoua, fara limita de melodii, de playlisturi si fara termen de expirare. Salling Media Sync este extrem de usor de utilizat, astfel ca odata ce telefonul este conectat la un port USB, utilizatorul va trebui doar sa selecteze playlisturile si podcasturile dorite pe acel terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×