Sincronizare Google Calendar acum si pentru BlackBerry-ul tau!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.409 ori
<b>Sincronizare Google Calendar acum si pentru BlackBerry-ul tau!</b>Google si producatorul terminalelor BlackBerry, RIM au colaborat in ultima vreme, printre produsele rezultate numarandu-se si un client Google Chat integrat intr-un telefon BlackBerry in octombrie. Rezultatul cooperarii celor 2 companii a oferit...

Google si producatorul terminalelor BlackBerry,RIM au colaborat in ultima vreme, printre produsele rezultate numarandu-se si un client Google Chat integrat intr-un telefon BlackBerry in octombrie.

Rezultatul cooperarii celor 2 companii a oferit utilizatorilor popularelor terminale feature-uri de top, o interfata placuta, iar integrarea Gmail/BIS se dezvolta pe zi ce trece. Acum ca Gmail este aproape complet sincronizat pentru a functiona pe Berry, Google este gata sa ne dea o veste bomba, anuntand ca Google Calendar este de asemenea sincronizabil cu functia similara inclusa in terminalele produse de RIM.

Va trebui doar sa downloadati o mica aplicatie de la Google, completand toate detaliile relevante si va puteti considera sincronizat. Evident, ca si restul pachetului Google, softul este gratuit si suntem curiosi daca vom vedea si suport Google Docs in curand pe BlackBerry. Sa fie oare aceasta colaborare intre companii un semn ca RIM va juca un rol major in dezvoltarea lui Android sau vor refuza canadienii sa se implice in super proiectul Google?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×