Nokia dezvolta softuri de recunoastere vocala pentru N95

1.477 ori
<b>Nokia dezvolta softuri de recunoastere vocala pentru N95</b>Nokia lucreaza la un nou soft pentru celebrul sau terminal N95, aplicatia reusind sa traduca automat semne si meniuri din tarile straine pe care le veti vizita. Numit Point & Find, softul foloseste GPS, o tehnologie de recunoastere a imaginilor plus...

Nokia lucreaza la un nou soft pentru celebrul sau terminal N95, aplicatia reusind sa traduca automat semne si meniuri din tarile straine pe care le veti vizita.

Numit Point & Find, softul foloseste GPS, o tehnologie de recunoastere a imaginilor plus algoritmi de "inteligenta artificiala" pentru a asigura acuratetea sa. Pe langa traduceri lingvistice, produsul va permite sa faci poze produselor din magazine si sa le vizualizati imediat preturile online pentru a nu fi "jefuiti" nestiind preturile locale. Nu cunoastem inca o data de lansare a acestui foarte util soft, dar va vom tine la curent cu procesul sau de dezvoltare.

Intrebarea care se pune este daca serviciul devine mai bun odata cu performantele camerei telefonului dumnevoastra. Spre exemplu, daca facem poza unui obiect vestimentar cu o camera de 1 megapixel, vom fi trimisi la cumparaturi care nu au nici o legatura cu produsul, deoarece softul nu l-a depistat corect? De mentionat este faptul ca aceeasi aplicatie va traduce si meniurile de la restaurante, Nokia anuntand ca softul poate scana si traduce 9000 de cuvinte chinezesti si 600 de cuvinte japoneze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×