"Single Take" și "Video Spin" sunt noile moduri de filmare ce vor sosi pe Samsung Galaxy S11

1.168 ori
<b>"Single Take" și "Video Spin" sunt noile moduri de filmare ce vor sosi pe Samsung Galaxy S11</b>În ultimele săptămâni am aflat și multe detalii despre viitorul flagship Samsung Galaxy S11, inclusiv faptul că ar urma să vină cu tehnologia "Space Zoom" ce duce zoom-ul de pe telefoanele sud-coreenilor la un nou nivel

În ultimele săptămâni am aflat și multe detalii despre viitorul flagship Samsung Galaxy S11, inclusiv faptul că ar urma să vină cu tehnologia "Space Zoom" ce duce zoom-ul de pe telefoanele sud-coreenilor la un nou nivel. Mai nou apar și zvonuri referitoare la ecranul 120Hz pe care îl va adopta handset-ul, dar și despre faptul că standardul de alimentare rapidă va fi unul destul de modest pentru anul 2020..

Galaxy S11

Acum revenim la capitolul cameră și descoperim că pe data de 21 noiembrie (chiar ieri), EUIPO a publicat două noi aplicații de tip trademark pentru mărci comerciale ce vor fi utilizate de către Samsung. Acestea poartă denumirile "Single take", respectiv "Video Spin" și se referă la moduri de captură video pregătite pentru flagship-ul Galaxy S11. 

În cazul "Single Take" ar putea fi vorba despre o funcție ce ne permite capturarea unei scene dintr-o serie de fotografii sau clipuri video de scurtă durată, dar pentru "Video Spin" nu știm exact la ce să ne așteptăm. Ce e cert, e faptul că Samsung va include multe astfel de moduri pe flagship-ul său din 2020, la un moment dat fiind vehiculat chiar și suportul pentru filmare la rezoluție 8K.

Recent Samsung a înregistrat și marca comercială "SAMOLED" pentru un nou tip de ecran ce ar putea fi inaugurat de S11. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×