Sistemul mobil de operare Google Android, in actiune!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.061 ori
<b>Sistemul mobil de operare Google Android, in actiune!</b>Google Phone nu pare a se materializa prea curand, spre deosebire de sistemul mobil de operare Google Android, care a fost surprins "in actiune" pe terminalul din imaginea de mai jos: Noul OS, produs de catre alianta aflata sub umbrela Google este la ora...

Google Phone nu pare a se materializa prea curand, spre deosebire de sistemul mobil de operare Google Android, care a fost surprins "in actiune" pe terminalul din imaginea de mai jos:

Noul OS, produs de catre alianta aflata sub umbrela Google este la ora actuala in plin proces de dezvoltare, iar primele terminale care il vor rula, vor fi disponibile incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2008. Acest lucru inseamna ca avem destul timp sa analizam tot soiul de zvonuri legate de acest subiect, dar si diferitele teste si softuri care vor fi lansate pe parcurs. Pe un smartphone generic, Android este o experienta mai rapida, mai "curata" decat Windows Mobile.

Evident, OS-ul va avea serviciul Gmail integrat, un beneficiu important pentru utilizatori, dar pe langa acest feature, restul detaliilor sunt necunoscute inca. Va vom tine la curent pe masura ce terminalele bazate pe Android sunt lansate, poate chiar inainte de termen. Intregul proiect initiat de Google se afla sub semnul tacerii deocamdata, de vreme ce nici una dintre companiile implicate in dezvoltarea lui Android nu pare a fi doritoare sa ne dezvaluie detalii despre pachetul de softuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×