2 noi telefoane muzicale de la Samsung: F218 si F338

2.153 ori
<b>2 noi telefoane muzicale de la Samsung: F218 si F338</b>Cele doua terminale si-au facut intrarea triumfala in cadrul unui eveniment organizat de Samsung in Hong Kong, telefoanele fiind membrele seriei MusiCall. F218 si F338 par a fi mai mult decat versiuni localizate ale handseturilor F210 si F300, prezente in...

Cele doua terminale si-au facut intrarea triumfala in cadrul unui eveniment organizat de Samsung in Hong Kong, telefoanele fiind membrele seriei MusiCall.

F218 si F338 par a fi mai mult decat versiuni localizate ale handseturilor F210 si F300, prezente in Europa la ora actuala. Astfel, F218 este dotat cu 1GB de memorie interna, cu suport pentru extensii de memorie microSD, radio FM si Bluetooth stereo. Melomanii vor aprecia acest terminal, care pune accentul pe functii muzicale, dar care include si o camera de 2 megapixeli si browserul ACCESS NetFront (in ciuda display-ului atat de mic al handsetului).

Intre timp, duo-ul este completat de catre F338, care adauga aroma de 3G lansarii din Hong Kong, terminalul oferind si suport pentru carduri de memorie SDHC. Acest telefon este un slider slim, care suporta A2DP (Bluetooth stereo) si include o camera de 2 megapixeli cu zoom digital de 4x. O a doua camera VGA este disponibila pentru videoconvorbiri. De mentionat este faptul ca in cadrul lansarii terminalelor o serie de artisti locali au concertat, promovand noile telefoane ale celor de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×