Produse evoMAG.ro

Site-ul Digg disponibil pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 705 ori
<b>Site-ul Digg disponibil pe iPhone</b>Celebrul site de stiri din domeniul tehnologiei, Digg a lansat o aplicatie web care va permite utilizatorului unui terminal iPhone sa navigheze pe site. &nbsp; Folosing browserul Safari pe iPhone pentru a accesa Digg, utilizatorii vor beneficia de o serie...

Celebrul site de stiri din domeniul tehnologiei, Digg a lansat o aplicatie web care va permite utilizatorului unui terminal iPhone sa navigheze pe site.
 
Folosing browserul Safari pe iPhone pentru a accesa Digg, utilizatorii vor beneficia de o serie de feature-uri special create pentru terminalul de la Apple. Fondatorul site-ului, Kevin Rose afirma ca aplicatia a fost creata in doar 48 de ore si ca i-a promis programatorului un iPhone daca va termina la timp. Printre feature-urile iPhone-only ale aplicatiei se numara un scroll al stirilor specific pentru terminalul lansat in urma cu 2 saptamani de Apple.

De asemenea utilizatorii vor putea deschide mini pagini permalink, unde se vor afla comentariile si se vor putea loga pentru a "Digg-ui" stirile preferate. In curand va mai fi disponibil un feature, acela de a putea vedea stirile catalogate drept "hot", evident special pentru iPhone. Toate site-urile de top isi arata suportul pentru cel mai celebru terminal mobil al acestui an, lansand aplicatii si update-uri, special pentru a fi vizibile pe touchscreen-ul cel mai atins al momentului.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×