Site-ul Digg disponibil pe iPhone

853 ori
<b>Site-ul Digg disponibil pe iPhone</b>Celebrul site de stiri din domeniul tehnologiei, Digg a lansat o aplicatie web care va permite utilizatorului unui terminal iPhone sa navigheze pe site. &nbsp; Folosing browserul Safari pe iPhone pentru a accesa Digg, utilizatorii vor beneficia de o serie...

Celebrul site de stiri din domeniul tehnologiei, Digg a lansat o aplicatie web care va permite utilizatorului unui terminal iPhone sa navigheze pe site.
 
Folosing browserul Safari pe iPhone pentru a accesa Digg, utilizatorii vor beneficia de o serie de feature-uri special create pentru terminalul de la Apple. Fondatorul site-ului, Kevin Rose afirma ca aplicatia a fost creata in doar 48 de ore si ca i-a promis programatorului un iPhone daca va termina la timp. Printre feature-urile iPhone-only ale aplicatiei se numara un scroll al stirilor specific pentru terminalul lansat in urma cu 2 saptamani de Apple.

De asemenea utilizatorii vor putea deschide mini pagini permalink, unde se vor afla comentariile si se vor putea loga pentru a "Digg-ui" stirile preferate. In curand va mai fi disponibil un feature, acela de a putea vedea stirile catalogate drept "hot", evident special pentru iPhone. Toate site-urile de top isi arata suportul pentru cel mai celebru terminal mobil al acestui an, lansand aplicatii si update-uri, special pentru a fi vizibile pe touchscreen-ul cel mai atins al momentului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×