Ety8, set SF de casti Bluetooth

1.022 ori
<b>Ety8, set SF de casti Bluetooth</b>Seturile de casti cu fir au numeroase inconveniente, de la faptul ca se deterioreaza foarte usor pana la previzibilul accident, in care MP3 playerul personal ajunge pe podea. Headseturile wireless, in special cele Bluetooth reprezinta un pas inainte, dar...

Seturile de casti cu fir au numeroase inconveniente, de la faptul ca se deterioreaza foarte usor pana la previzibilul accident, in care MP3 playerul personal ajunge pe podea. Headseturile wireless, in special cele Bluetooth reprezinta un pas inainte, dar marimea lor este inca o mare problema. Solutia vine prin intermediul lui Ety8, un headset pe care l-am vedea mai degraba in filmele SF:

Etymotic Research au dezvaluit publicului ceea ce numesc "primul set de casti wireless destinate interiorului urechii". Castile Ety8 au o greutate scazuta si se aud super, conform utilizatorilor care au avut sansa sa le testeze. Bateriile gadgetului rezista intre 7 si 10 ore, facandu-l perfect pentru zborurile lungi, cateva ore de sala de forta sau sedinte plictisitoare la birou. Acesti casti sunt compatibile cu iPod-uri standard, iPod Mini si iPod Nano, nu si cu modelul Shuffle.

De asemenea Ety8 este compatibil cu orice PC sau telefon mobil care suporta conectivitate Bluetooth. Cu ajutorul acestor casti veti putea de asemenea controla functile muzicale de baza ale iPod-ului personal, schimband melodia, crescand volumul sau deruland piesa preferata inapoi. Deocamdata Ety8 este disponibil doar in Marea Britanie, la un pret destul de prohibitiv - 400 de dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×