Skype actualizat la versiunea 2.19 pentru Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8; Iată ce imbunatațiri primim!

1.111 ori
<b>Skype actualizat la versiunea 2.19 pentru Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8; Iată ce imbunatațiri primim!</b>Skype a anunțat lansarea unei versiuni actualizate de Skype pentru Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8. E vorba despre Skype 2.19, care vine cu integrare Cortana și care crește numărul de limbi suportate de la 19 la 51. &nbsp; și notificările au...

Skype a anunțat lansarea unei versiuni actualizate de Skype pentru Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8. E vorba despre Skype 2.19, care vine cu integrare Cortana și care crește numărul de limbi suportate de la 19 la 51.

și notificările au fost îmbunătățite pentru această aplicație, care suporta și resume rapid și îmbunătățiri ale functiei video upgrade. Puteți acum să porniți un apel Skype pur și simplu folosind o comandă vocală în Cortana. Veți vedea și notificările din Skype in Action Center și să editați ultimul mesaj trimis. Performanța și viteza notificărilor push a fost upgradata, iar conceptul de fast resume permite să reveniți rapid la conversațiile pornite anterior.

Puteți descărca nouă versiune de Skype pentru Windows Phone 8 și 8.1 de aici. în cazul în care funcția Video Upgrade nu va sună cunoscut alați că puteți transforma o convorbire normală (telefonică) într-una Skype sau chiar în apel video Skype. Astfel dacă porniți un apel către o persoana veti observă în zona dialer pe Windows Phone 8.1 un shortcut Skype.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×