Nokia, scutita de taxe in Romania

1.138 ori
<b>Nokia, scutita de taxe in Romania</b>Finlandezii de la Nokia beneficiaza de o scutire de la plata impozitelor locale, atat pentru teren cat si pentru cladiri, timp de 30 ani in cazul fabricii de la Jucu, judetul Cluj, dupa cum ne informeaza realitatearomaneasca.ro. Contractul care va garanta...

Finlandezii de la Nokia beneficiaza de o scutire de la plata impozitelor locale, atat pentru teren cat si pentru cladiri, timp de 30 ani in cazul fabricii de la Jucu, judetul Cluj, dupa cum ne informeaza realitatearomaneasca.ro.

Contractul care va garanta aceste beneficii va fi semnat de reprezentantii Nokia si cei romani peste 2 luni, fiind eliberat in acel moment si titlul de parc industrial pentru Tetarom III. Directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea e mentionat faptul ca reprezentantii Nokia vor trebui sa fie prezenti la Jucu, in perioada respectiva, sau sa plateasca toate taxele locale datorate.

Cei 30 de ani de scutire de la taxe sunt stabiliti prin intermediul legii, marcand si durata de viata a parcului industrial, conform lui Gavrea. De mentionat este faptul ca Nokia nu este unica firma care se bucura de privilegii, de vreme ce toti investitorii parcului Tetarom III vor beneficia de aceleasi scutiri. La Jucu, impozitul perceput in cazul cladirilor ce apartin persoanelor fizice este de 1% din valoarea imobilelor. Parcul industrial Tetarom III masoara 154 de hectare, dintre care 90 sunt ocupate de Nokia prin fabrica sa plus anexe.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×