Slabeste cu Apple iPhone!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.129 ori
<b>Slabeste cu Apple iPhone!</b>Pasionatii de tehnologie au tendinta de a fi persoane sedentare, in special in prezenta gadgeturilor lor pretioase. Ei bine, aici intra in scena PumpPone, compania care a produs peste 2000 de exercitii sportive pentru Apple iPod. PumpOne a lansat recent...

Pasionatii de tehnologie au tendinta de a fi persoane sedentare, in special in prezenta gadgeturilor lor pretioase. Ei bine, aici intra in scena PumpOne, compania care a produs peste 2000 de exercitii sportive pentru Apple iPod.

PumpOne a lansat recent un serviciu numit Pump10 destinat posesorilor de iPhone-uri. Respectandu-si blazonul, Pump10 este un clip video care prezinta 10 minute de exercitii fizice disponibil atat pe iPod-uri cat si pe telefoanele Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa folosi browserul Safari pentru a accesa adresa http://www.pumpone.com/iphone/iphone.html si a descarca clipul video complet gratuit.

Cei de la PumpOne afirma: "Am creat exercitiile Pump10 pentru a-i ajuta pe posesorii de terminale iPhone sa fie mereu in forma, prin sedinte de cate 10 minute. Portabilitatea fantastica alui iPhone si accesul la bogate continuturi web oriunde si oricand inseamna ca nu mai exista scuze pentru a fi intr-o mai buna decat anul trecut." Tot ce ramane de facut acum este sa ne scoatem treningul de la naftalina si sa ne folosim iPhone-ul pentru a scapa de kilogramele in plus.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×