Telefonul PDA/GPS Mio Digiwalker Lovebird castiga premiul IF Design 2008

2.446 ori
<b>Telefonul PDA/GPS Mio Digiwalker Lovebird castiga premiul IF Design 2008</b>Mio Digiwalker Lovebird este un telefon GPS PDA care a intrat pe radarele noastre inca de cand a primit premiul If Design China. In afara unui nume inedit si a categoriei sale neobisnuite (GPS/PDA), terminalul nu ni se prezinta foarte detaliat fiind...

Mio Digiwalker Lovebird este un telefon GPS PDA care a intrat pe radarele noastre inca de cand a primit premiul If Design China.

In afara unui nume inedit si a categoriei sale neobisnuite (GPS/PDA), terminalul nu ni se prezinta foarte detaliat fiind deocamdata dotat cu "o serie de contururi geometrice simple, design cromat si o parte care acopera bateria fabricata din aluminiu". Nu cunoastem specificatiile sale tehnice, sau o data de lansare pentru Lovebird, dar stim faptul ca terminalul este dotat cu GPS, o camera de 3 megapixeli si un touchscreen de mari dimensiuni.

Pe langa acestea mai stim faptul ca terminalul arata destul de bine incat sa-si fi adjudecat si premiul IF Product Design pe 2008. Luxosul terminal cromat este un handset ultra-slim destinat consumatorilor care doresc o capacitate extinsa a telefoanelor lor, oriunde ar calatori. Lovebird iese in evidenta prin design, dar speram ca nu si prin pret, iar la ora actuala asteptam detalii despre data sa de lansare si o lista decenta de specificatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×