Produse evoMAG.ro

Telefonul PDA/GPS Mio Digiwalker Lovebird castiga premiul IF Design 2008

Autor:  | Publicat în:  Mio 2.327 ori
<b>Telefonul PDA/GPS Mio Digiwalker Lovebird castiga premiul IF Design 2008</b>Mio Digiwalker Lovebird este un telefon GPS PDA care a intrat pe radarele noastre inca de cand a primit premiul If Design China. In afara unui nume inedit si a categoriei sale neobisnuite (GPS/PDA), terminalul nu ni se prezinta foarte detaliat fiind...

Mio Digiwalker Lovebird este un telefon GPS PDA care a intrat pe radarele noastre inca de cand a primit premiul If Design China.

In afara unui nume inedit si a categoriei sale neobisnuite (GPS/PDA), terminalul nu ni se prezinta foarte detaliat fiind deocamdata dotat cu "o serie de contururi geometrice simple, design cromat si o parte care acopera bateria fabricata din aluminiu". Nu cunoastem specificatiile sale tehnice, sau o data de lansare pentru Lovebird, dar stim faptul ca terminalul este dotat cu GPS, o camera de 3 megapixeli si un touchscreen de mari dimensiuni.

Pe langa acestea mai stim faptul ca terminalul arata destul de bine incat sa-si fi adjudecat si premiul IF Product Design pe 2008. Luxosul terminal cromat este un handset ultra-slim destinat consumatorilor care doresc o capacitate extinsa a telefoanelor lor, oriunde ar calatori. Lovebird iese in evidenta prin design, dar speram ca nu si prin pret, iar la ora actuala asteptam detalii despre data sa de lansare si o lista decenta de specificatii.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×