Slide-phone Toshiba, modelul G500 a fost lansat la 3GSM

1.288 ori
<b>Slide-phone Toshiba, modelul G500 a fost lansat la 3GSM</b>Impreuna cu noul sau G900 dotat cu Windows Mobile 6, Toshiba a mai lansat si G500, care opereaza pe Windows Mobile 5. Aceste lansari au fost facute in cadrul 3GSM, la Barcelona in saptamana in curs. Imaginati-va o combinatie dintre conectivitatea tri-band...

Impreuna cu noul sau G900 dotat cu Windows Mobile 6, Toshiba a mai lansat si G500, care opereaza pe Windows Mobile 5. Aceste lansari au fost facute in cadrul 3GSM, la Barcelona in saptamana in curs.

Imaginati-va o combinatie dintre conectivitatea tri-band GSM si HSDPA si Bluetooth, dar sa nu uitam sa mentionam suportul WiFi, cu optiunea de Microsoft Direct Push email, usor de accesat si utilizat. 10 zile de standby si 3 ore in talk time va vor tine ocupat, iar camera de 2.0 megapixeli va fi grozava pentru weekendurile de relaxare in care veti dori sa faceti poze.

Ecranul QVGA TFT este destul de mare cu ai sai 2.3 inch si il puteti folosi ca sistem de securitate datorita faptului ca va recunoaste amprenta digitala. Toshiba G500 include 64MB de memorie interna si slots de extensie miniSD. Singura problema a acestui model vine de la tastele prea "moi" si sensibile, care il fac greu de folosit. Terminalul opereaza pe Windows Mobile 5 si suporta fisiere audio in format MP3/AAC/eAAC/WMA.

3GSM s-a terminat dar telefoanele raman si cu toate aceste terminale se va vorbi multe luni de acum incolo despre editia 2007 a conventiei de la Barcelona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×