Smart IT se prelungește! Competiția de aplicații susținută de PlayTech continuă!

756 ori
<b>Smart IT se prelungește! Competiția de aplicații susținută de PlayTech continuă!</b>Smart IT, competiție de aplicații destinată dezvoltatorilor are acum un nou termen limită, ne informează organizatorii, cei de la Playtech.ro. Astfel, competiția are terminalul limita de înscriere până pe 24 ianuarie 2012. &nbsp; Prin extinderea...

Smart IT, competiție de aplicații destinată dezvoltatorilor are acum un nou termen limită, ne informează organizatorii, cei de la Playtech.ro. Astfel, competiția are terminalul limita de înscriere până pe 24 ianuarie 2012.

Prin extinderea acestei durate dezvoltatorii vor putea să termine aplicațiile la timp și sa prezinte proiectele lor juriului. Rețineți că proiectele finaliste vor fi prezentate pe 1 februarie 2012 în cadrul întâlnirii Masa Rotundă Smart IT, desfășurată sub definiția cuvântului cheie "socializare". Juriul Smart IT include specialiști din toate domeniile, precum reprezentanți Microsoft, Kolectiv Studio, Research în Motion, bloggeri precum Chinezu sau Piticu si Dan Dragomir.

Vă reamintim că premiile acestei competiții includ o tabletă ASUS Transformer, un iPhone 4S de la Euro GSM, premii de câte 1000 de euro per aplicație câștigătoare, o seara gratuită cu prietenii în club Tribute și multe altele. Vor exista două mari aplicații castigatoare, una pentru secțiunea web și una pentru cea mobile, iar cele două vor fi alese din 10 finaliste!

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Playtech.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×