iWatch Goliath este un mega smartwatch, cu design premium și ecran uriaș (Video)

879 ori
<b>iWatch Goliath este un mega smartwatch, cu design premium și ecran uriaș (Video)</b>De obicei ceasurile iWatch randate sub formă de concept sunt mici și finuțe, dar nu este și cazul lui Goliath. Acest concept de ceas vine cu iOS 8 și un corp destul de mare, plus o brățară cu un sistem de prindere interesant. &nbsp; Terminalul...

De obicei ceasurile iWatch randate sub formă de concept sunt mici și finuțe, dar nu este și cazul lui Goliath. Acest concept de ceas vine cu iOS 8 și un corp destul de mare, plus o brățară cu un sistem de prindere interesant.

Terminalul adopta și funcția Healthbook și deși nu e chiar cel mai estetic device din lume, fiind masiv, el probabil impresionează la capitolul dotări. Observ că avem un buton Home, care probabil integrează și TouchWiz , butoane fizice laterale, difuzoare laterale și un ecran luminos și clar. Mi se par interesante acele două orificii de pe "cureaua" acestui ceas, care e mai degrabă un soi de brățara metalică pe care e atașat ceasul în sine.

Ceva din acest produs mă duce cu gândul la noile iMac-uri, dar nu știu exact ce... în fine, dacă Apple va lansa un iWatch, el va fi probabil ceva mai finuț și mai discret, zic eu. Conceptul a fost realizat de către Danny Mindspi și este unul destul de reușit. Ceva îmi spune că un asemenea produs ar costa 1000 de dolari fără probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×