iWatch Goliath este un mega smartwatch, cu design premium și ecran uriaș (Video)

853 ori
<b>iWatch Goliath este un mega smartwatch, cu design premium și ecran uriaș (Video)</b>De obicei ceasurile iWatch randate sub formă de concept sunt mici și finuțe, dar nu este și cazul lui Goliath. Acest concept de ceas vine cu iOS 8 și un corp destul de mare, plus o brățară cu un sistem de prindere interesant. &nbsp; Terminalul...

De obicei ceasurile iWatch randate sub formă de concept sunt mici și finuțe, dar nu este și cazul lui Goliath. Acest concept de ceas vine cu iOS 8 și un corp destul de mare, plus o brățară cu un sistem de prindere interesant.

Terminalul adopta și funcția Healthbook și deși nu e chiar cel mai estetic device din lume, fiind masiv, el probabil impresionează la capitolul dotări. Observ că avem un buton Home, care probabil integrează și TouchWiz , butoane fizice laterale, difuzoare laterale și un ecran luminos și clar. Mi se par interesante acele două orificii de pe "cureaua" acestui ceas, care e mai degrabă un soi de brățara metalică pe care e atașat ceasul în sine.

Ceva din acest produs mă duce cu gândul la noile iMac-uri, dar nu știu exact ce... în fine, dacă Apple va lansa un iWatch, el va fi probabil ceva mai finuț și mai discret, zic eu. Conceptul a fost realizat de către Danny Mindspi și este unul destul de reușit. Ceva îmi spune că un asemenea produs ar costa 1000 de dolari fără probleme.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×