Smartnote X1, un smartphone ultrasubtire octa core, care costă doar 145 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.385 ori
<b>Smartnote X1, un smartphone ultrasubtire octa core, care costă doar 145 de dolari</b>Cele mai accesibile și atractive terminale vin din China, se pare, iar modelul Smartnote X1 e cel mai bun exemplu de acest gen. El integrează un display Full HD și o carcasă ultrasubtire, toate la prețul de 145 de dolari. &nbsp; Smartnote X1...

Cele mai accesibile și atractive terminale vin din China, se pare, iar modelul Smartnote X1 e cel mai bun exemplu de acest gen. El integrează un display Full HD și o carcasă ultrasubtire, toate la prețul de 145 de dolari.

Smartnote X1 măsoară 6.8 mm în grosime și dispune de un ecran de 5 inch cu rezoluție 1080p. Acest display are protecție Gorilla Glass, iar în spatele terminalului se afla o cameră de 13 megapixeli, în vreme ce în zona frontală avem o cameră de 8 MP. Noul device vine și cu câteva funcții unice precum detectarea privirii utilizatorului și control prin gesturi.

Smartnote X1

Va exista și o versiunte LTE a acestui model, dar deocamdată cea de bază va debuta pe piața din China pe 10 martie. De parcă toate acestea nu erau de ajuns, X1 vine cu un procesor octa core de origine necunoscută, probabil un MediaTek, sau cine știe, poate chiar un HiSilicon de la Huawei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×