Smartphone Android de categorie mică: LG Optimus L1 II anunțat oficial, vine cu Android 4.1 și ecran de 3 inch

Autor:  | Publicat în:  LG 1.052 ori
<b>Smartphone Android de categorie mică: LG Optimus L1 II anunțat oficial, vine cu Android 4.1 și ecran de 3 inch</b>Dacă ați crezut că un HTC One Mini sau Galaxy S4 Mini e mic, ei bine LG Optimus L1 II redefinește întreg conceptul de "Mini". Proaspăt anunțatul telefonul vine cu un ecran de 3 inch și rulează Android 4.1. &nbsp; LG Optimus L1 II are un hadware...

Dacă ați crezut că un HTC One Mini sau Galaxy S4 Mini e mic, ei bine LG Optimus L1 II redefinește întreg conceptul de "Mini". Proaspăt anunțatul telefonul vine cu un ecran de 3 inch și rulează Android 4.1.

LG Optimus L1 II are un hadware modest, dar nu arată deloc rău. Telefonul suportă o rezoluție de 320 x 240 pixeli, vine cu un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD. în spatele său se afla o cameră de 2 megapixeli, care e capabilă de captură video VGA. Pe lângă Android 4.1, avem la dispoziție pe acest handset faimosul QuickMemo pentru luat notițe rapid și o funcție Cheese Shutter.

Smartphone Android de categorie mică: LG Optimus L1 II anunțat oficial, vine cu Android 4.1 și ecran de 3 inch

Asta înseamnă probabil că putem declanșa o fotografie doar spunând "Cheese", după cum făceam la terminalele LG mai bine dotate. L1 II va debuta în Vietnam întâi, cu un preț de sub 100 de dolari. Terminalul vine pe alb sau negru și va costa 94 de dolari, urmând să ajungă și în Rusia și Marea Britanie în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×