Samsung Galaxy Gear, un concept de smart watch Samsung cu ecran flexibil

2.041 ori
<b>Samsung Galaxy Gear, un concept de smart watch Samsung cu ecran flexibil</b>Am văzut până acum brevete și designuri ale potențialelor modele smart watch produse de marile companii tech de pe piață, dar iată în sfârșit și un concept ceva mai credibil. E vorba despre Samsung Galaxy Gear, pe care îl admiram mai jos....

Am văzut până acum brevete și designuri ale potențialelor modele smart watch produse de marile companii tech de pe piață, dar iată în sfârșit și un concept ceva mai credibil. E vorba despre Samsung Galaxy Gear, pe care îl admiram mai jos.

Creat de către un designer amator, dar care a făcut o treabă bună, acest concept este bazat pe un brevet recent descoperit și implică un display flexibil de mari dimensiuni. Observați și varietatea culorilor produsului, în special în zona curelei sale. Interfața nu e foarte complexă și observăm o listă de contacte și un icon pentru mesagerie.

Samsung Galaxy Gear

Zvonurile afirmă că Samsung ar pregăti un smart watch pentru lansare la IFA 2013 lună viitoare, împreună cu Galaxy Note 3. Pe lângă brevetul menționat mai sus am văzut și un nume de cod pentru un astfel de produs, SM-V700. La un moment dat văzusem și o captură de ecran pentru acest ceas high tech, cu o interfață foarte simplă, derivată din TouchWiz. Va avea succes acest produs?

Brevet Samsung Galaxy Gear

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×