Smartphone edge to edge şi pentru Sony? Sony Lavender primeşte o primă randare, cu muchii foarte înguste

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.228 ori
<b>Smartphone edge to edge şi pentru Sony? Sony Lavender primeşte o primă randare, cu muchii foarte înguste</b>Urm&acirc;nd exemplul unor modele ca ZTE Nubia Z9 sau Vivo X5 Pro, Sony ar putea lansa la r&acirc;ndul său un handset cu margini foarte &icirc;nguste ale ecranului. Aruncăm o privire mai jos asupra unei randari a terminalului Sony Lavender, care a...

Urmând exemplul unor modele ca ZTE Nubia Z9 sau Vivo X5 Pro, Sony ar putea lansa la rândul său un handset cu margini foarte înguste ale ecranului. Aruncăm o privire mai jos asupra unei randari a terminalului Sony Lavender, care a apărut pe web via leaksterul @Upleaks.

Încă nu e clar în ce parte a portofoliului Sony se încadrează acest model şi dacă are vreo legătură cu Xperia Z4, Z4 Ultra, Z4 Compact sau chiar Z5. Sony Lavender este un smartphone destul de îngust, cu ecran aproape edge to edge şi aduce puţin cu un Gionee sau Huawei ca design. Numele de cod Lavender a fost asociat în trecut unui handset cu ecran Full HD, dar fără o diagonală menţionată.

Zvonurile afirmă că Sony va folosi pe acest terminal un procesor 64 bit MediaTek MT6572, un octa core Cortex A53 de 2 GHz, cu GPU Mali T760 şi modem LTE integrat. Cunoscut la nivel intern şi sub numele de cod E5503, acest telefon rămâne în continuare destul de misterios, mai ales că nu ştim nici ce fel de camera va integra şi nici cantitatea de stocare sau RAM.

Remarc totuşi o cameră selfie generoasă şi două difuzoare frontale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×