Sharp lansează un display care poate fi modelat În orice formă datorită unei tehnologii inovatoare

Autor:  | Publicat în:  Sharp 824 ori
<b>Sharp lansează un display care poate fi modelat În orice formă datorită unei tehnologii inovatoare</b>Astăzi, producătorul japonez Sharp a anunțat lansarea unui nou display bazat pe tehnologie IZGO care este cu totul și cu totul diferit față de ce am văzut până în acest moment pe piață. Acest panou va putea fi modelat în orice formă pentru a...

Astăzi, producătorul japonez Sharp a anunțat lansarea unui nou display bazat pe tehnologie IZGO care este cu totul și cu totul diferit față de ce am văzut până în acest moment pe piață. Acest panou va putea fi modelat în orice formă pentru a se putea integra în diferite electronice sau smartphone-uri.

Astfel, device-urile cu display-uri dreptunghiulare vor părea o banalitate în viitor. Aflăm că datorită tehnologiei Free-Form Display folosită de către Sharp, se vor putea dezvolta panouri LCD în aproape orice formă dorită.

Unul dintre domeniile în care aceste tipuri de display-uri își vor face simțită în special prezența este industria auto, unde după cum putem vedea și în imaginea de mai sus, un astfel de display ar înlocui cu ușurință ceasurile de bord. De asemenea, aceste display-uri s-ar putea regăsi și la ceasurile inteligente. Sharp promite faptul că aceste tipuri de panouri vom intra în producție în masă cât mai curând posibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×