Smartphone-ul cu tastatura QWERTY glisanta, o abordare originala

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.238 ori
<b>Smartphone-ul cu tastatura QWERTY glisanta, o abordare originala</b>In ciuda faptului ca terminalul din imaginea urmatoare este doar un concept realizat in Photoshop, ideea pe care se bazeaza handsetul este cel putin originala. Veti intelege despre ce vorbim daca veti observa interesanta sa tastatura QWERTY. La prima...

In ciuda faptului ca terminalul din imaginea urmatoare este doar un concept realizat in Photoshop, ideea pe care se bazeaza handsetul este cel putin originala. Veti intelege despre ce vorbim daca veti observa interesanta sa tastatura QWERTY.

La prima vedere, smartphone-ul este destul de gros, chiar masiv aducand cu un BlackBerry vechi de cativa ani. Keypad-ul sau este unul standard, dar datorita unui mecanism glisant, partea din spate a handsetului se roteste si se ataseaza lateral, oferind utilizatorului o tastatura QWERTY. Am fi zis initial ca avem de-a face cu o tastatura care "iese" din telefon, dar aparentele inseala.

Dual side slider quertz phone

Daca designerul acestui terminal va rezolva problema grosimii conceptului sau, atunci cu siguranta se va gasi o companie de top care sa adopte acest model. Ideea a mai fost luata in calcul si de Nokia si de catre producatorii asiatici, principalul sau defect fiind fragilitatea tastaturii suplimentare, care se poate rupe in urma unor accidente, sau a slabirii mecanismului glisant.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×