Telefonul Mickey Mouse, pentru copilul din tine

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.438 ori
<b>Telefonul Mickey Mouse, pentru copilul din tine</b>Producatorii ceasului telefon CECT Wrist sosesc cu o noua idee, un telefon Disney neomologat oficial, cel putin nu de catre compania americana care a produs celebrele desene cu Mickey Mouse. Personajul este inclus in tematica acestui handset, desi suntem...

Producatorii ceasului telefon CECT Wrist sosesc cu o noua idee, un telefon Disney neomologat oficial, cel putin nu de catre compania americana care a produs celebrele desene cu Mickey Mouse. Personajul este inclus in tematica acestui handset, desi suntem siguri ca producatorul chinezesc nu a obtinut licenta pentru acesta.

Acest telefon Mickey Mouse poate constitui un cadou ideal pentru copilul dumneavoastra, avand in vedere ca se apropie ziua de 1 iunie. Terminalul suporta conectivitate GSM si soseste cu un display de 1.3 inch, la o rezolutie de 160 x 128 pixeli. De asemenea, lista sa modesta de specificatii tehnice include si un tuner FM si player multimedia. Mickey Mouse Phone costa 229 de dolari si este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, avand atasat si un breloc colorat lateral.

In ciuda pretului destul de piperat, telefonul nu are prea multe de oferit, in afara unui look haios si placut pentru fanii Disney. O problema pare a fi grosimea acestui handset si uriasele urechi ale lui Mickey, care fac terminalul greu de purtat in buzunar. Dar acestea sunt probleme de adulti, care nu ar impiedica un scolar sa foloseasca telefonul.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×