Smartphone-ul de buget BlackBerry Z3 a fost lansat oficial pe piața din Indonezia la un preț de sub 200$

882 ori
<b>Smartphone-ul de buget BlackBerry Z3 a fost lansat oficial pe piața din Indonezia la un preț de sub 200$</b>Din câte se pare, cei de la BlackBerry au început să mizeze și pe modele de buget, în acest caz fiind vorba despre BlackBerry Z3, terminal ce a fost lansat de curând pe piața din Indonezia la un preț destul de atractiv care se situează sub suma...

Din câte se pare, cei de la BlackBerry au început să mizeze și pe modele de buget, în acest caz fiind vorba despre BlackBerry Z3, terminal ce a fost lansat de curând pe piața din Indonezia la un preț destul de atractiv care se situează sub suma de 200$. Terminalul este disponibil în două variante, cea simplă Z3, și cea Z3 Jakarta. Aceasta din urmă nu are nimic special la capitolul hardware, ci doar inscripția Jakarta pe spatele carcasei.

BlackBerry Z3 dispune de un display generos de 5 inch cu rezoluție 960x540 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. La capitolul conectivitate, Z3 oferă WiFi, Bluetooth, Radio FM, A-GPS și conectare la rețele HSPA.

Terminalul rulează sistemul de operare BlackBerry OS 10.2.1 și este disponibil la precomandă pentru doar 190$, fiind astfel cel mai accesibil device cu BB OS 10 de pe piață. Se așteaptă ca primele unități precomandate să fie livrate începând cu data de 13 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×