Smartphone-ul Doogee Y300 se pregătește de debutul său comercial; telefon cu Android 6.0, procesor quad-core și preț de 129.99 dolari

Autor:  | Publicat în:  Doogee 1.086 ori
<b>Smartphone-ul Doogee Y300 se pregătește de debutul său comercial; telefon cu Android 6.0, procesor quad-core și preț de 129.99 dolari</b>Recent am testat aici la Mobilissimo un prim smartphone Doogee, și anume modelul Y200 al cărui unboxing &icirc;l puteți regăsi chiar aici. Ei bine, compania chineză vine acum pe piață cu varianta sa succesor denumită Y300, un telefon ce este...

Recent am testat aici la Mobilissimo un prim smartphone Doogee, și anume modelul Y200 al cărui unboxing îl puteți regăsi chiar aici. Ei bine, compania chineză vine acum pe piață cu varianta sa succesor denumită Y300, un telefon ce este disponibil chiar în aceste momente la pre-comandă în China.

De această dată se pare că este ales un alt design pentru noul model, unul ce ne amintește foarte mult de Nokia Lumia 920. Avem parte o carcasă cu ramă metalică cu grosime de doar 6.9 mm și de un panou spate cu sticlă 2.5D Gorilla Glass. Acest din urmă material este utilizat și pentru panoul frontal de asemenea.

Printre dotările lui Doogee Y300 avem un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6735 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. La fel ca Y200, și acest nou terminal oferă suport microSD, dar și conectivitate 4G LTE, A-GPS, Wi-Fi, respectiv suport dual-SIM.

La capitolul fotografiere ni se pune la dispoziție un senzor frontal de 5 megapixeli ce poate realiza fotografii la o calitate de 8 megapixeli mulțumită unei tehnologii de interpolare, și un senzor principal Sony IMX219 de 8 megapixeli cu aceeași tehnologie prin care se obțin imagini la o calitate de 13 megapixeli.

Bateria aflată la interiorul acestui model cu grosime de 6.9 mm, se află și o baterie de 2200 mAh ce ar trebui să ofere pe puțin o zi de autonomie într-un regim de utilizare normal. Aflați că Doogee Y300 rulează din fabrică Android 6.0 Marshmallow și faptul că este disponibil în acest moment la pre-comandă prin intermediul GearBest.com la un preț de doar 129.99 dolari.

Această sumă se transformă în aproximativ 520 lei, și primim iată un model compact cu dotări mid-range, iar pe deasupra și un design atractiv.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×