Spy Shop Black Friday 2017

Smartphone-ul LePhone, disponibil si in afara Chinei in curand

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.255 ori
<b>Smartphone-ul LePhone, disponibil si in afara Chinei in curand</b>Printre terminalele cele mai interesante prezentate la CES 2010 s-a numarat si Lenovo LePhone, smartphone care ar putea parasi China in curand, pentru o lansare in cea de-a doua jumatate a anului in Europa. Modelul este bazat pe sistemul de operare...

Printre terminalele cele mai interesante prezentate la CES 2010 s-a numarat si LenovoLePhone, smartphone care ar putea parasi China in curand, pentru o lansare in cea de-a doua jumatate a anului in Europa.

Modelul este bazat pe sistemul de operare Android si trebuie mentionat faptul ca Google a avut deja cateva probleme in China, acestea ducand la o intarziere a unor produse, sau la anularea lor. Totusi, Wall Street Journal ne informeaza ca LePhone va fi disponibil in Europa si SUA in cea de-a doua jumatate a lui 2010.

Telefonul vine cu un ecran touch de 3.7 inchi, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli si un touchpad, plus o tastatura QWERTY detasabila, drept accesoriu. Handsetul suporta conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth si incorporeaza un chipset GPS si 2 camere, una de 3 megapixeli si una VGA pentru videoconvorbiri. Printre dotari se numara si un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, dar suntem curiosi mai degraba cu ce versiune de Android va sosi acest model.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×