HTC scapa detalii despre viitoare telefoane; HTC Legend si Supersonic printre noile modele

2.014 ori
<b>HTC scapa detalii despre viitoare telefoane; HTC Legend si Supersonic printre noile modele</b>Dupa ce a scapat pe web o mare parte a portofoliului sau de terminale pe anul 2010, iata ca HTC are o noua scapare, de aceasta data prin intermediul unor profiluri user agent. Cu ajutorul acestora aflam detalii despre 7 noi modele ale companiei, printre...

Dupa ce a scapat pe web o mare parte a portofoliului sau de terminale pe anul 2010, iata ca HTC are o noua scapare, de aceasta data prin intermediul unor profiluri user agent. Cu ajutorul acestora aflam detalii despre 7 noi modele ale companiei, printre care si HTC Legend sau HTC Supersonic, care suporta conectivitate WiMAX.

Pe lista se mai afla si o noua versiune a lui HTC Tattoo, dotat cu o tastatura QWERTY si trebuie mentionat ca din cele 7 telefoane, doar 3 prezinta tastaturi fizice, restul bazandu-se pe touchscreen. Majoritatea modelelor vin cu ecrane HVGA de 320 x 480 pixeli, iar Supersonic incorporeaza un display de 480 x 800 pixeli.

Acest din urma terminal va fi lansat de operatorul american Sprint, iar numeroase astfel de handseturi vor fi prezentate luna viitoare in cadrul Mobile World Congress 2010, de la Barcelona. Iata si cateva detalii despre telefoanele scapate pe web:

HTC Espresso : tastatura QWERTY si display de 320 x 480 pixeli

HTC Huangshan: fara tastatura fizica, display de 320 x 480 pixeli

HTC Liberty: fara tastatura fizica, display de 320 x 480 pixeli

HTC Legend: fara tastatura fizica, display de 320 x 480 pixeli

HTC Halo: varianta cu QWERTY a lui HTC Tattoo

HTC Supersonic: fara tastatura fizica, display de 480 x 800 pixeli

HTC Paradise: tastatura QWERTY, display de 240 x 400 pixeli

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×