Smartphone-ul Nubia echipat cu cameră duală primește un nou teaser; se lansează săptămâna viitoare

701 ori
<b>Smartphone-ul Nubia echipat cu cameră duală primește un nou teaser; se lansează săptămâna viitoare</b>Am descoperit de curând faptul că brandul Nubia pregătește lansarea unui nou smartphone pe piață, de această dată fiind vorba despre un terminal echipat cu o cameră foto duală. Deși numele produsului nu este încă cunoscut, vedem astăzi un material teaser

Cu doar câteva zile în urmă am aflat și primele informații despre un viitor smartphone Nubia echipat cu cameră foto duală, un device al cărui nume încă nu este cunoscut. Totuși, avem confirmarea că acesta va fi prezentat oficial pe data de 21 martie, adică chiar la începutul săptămânii viitoare.

Nubia Teaser

Astăzi primim și un teaser din partea companiei producătoare, imagine ce ne reconfirmă prezența unei camere duale la pachet. Nu știm însă ce funcții va oferi acest modul, dar ne putem face o idee luând în calcul alte telefoane ce aduc o asemenea dotare. Ne putem aștepta la funcții de tip bokeh, posibilitatea de a captura imagini alb-negru, dar și funcția de fotografiere wide precum cea regăsită pe LG G6.

În stilul Nubia, așteptăm să vedem și un buton home cu acel element circular de culoare roșie și desigur alte elemente colorate în această nuanță specifică brandului. Aflați totodată că în acest moment pe masa noastră de teste a ajuns și smartphone-ul Nubia N1, produs oferit chiar de către filiala locală Nubia ce activează în România din februarie.

Dacă acest viitor model Nubia cu cameră duală se lansează și în Europa, sunt mari șanse să îl primim eventual la review!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×