Galaxy C10, primul smartphone cu cameră duală semnat Samsung, primește randări detaliate

2.058 ori
<b>Galaxy C10, primul smartphone cu cameră duală semnat Samsung, primește randări detaliate</b>Începutul de săptămână ne aduce și randări pentru primul smartphone Samsung echipat cu cameră duală, adică Galaxy C10. Se observă din aceste imagini faptul că design-ul nu se va schimba prea mult cu modelele anterioare din seria C, cu excepția acelui

Smartphone-ul Samsung ce va inaugura folosirea unei camere foto duale va fi nimeni altul decât Galaxy C10, terminal care a avut parte de unele scăpări în ultima vreme și care astăzi se afișează într-o serie de randări realizate în colaborare de către @onleaks și PriceBaba. Vedem handset-ul din mai toate unghiurile posibile și remarcăm bineînțeles și camera foto duală pe care se pune accentul aici.

Samsung Galaxy C10

Ca design nu avem prea multe modificări comparativ cu modelele anterioare din seria Galaxy C, fiind vorba despre aceeași carcasă metalică unibody cu linii subțiri pentru antene pe care ne-o oferea și Galaxy C9 Pro. Camera duală este plasată central și avem blițul dual-tone în lateral. 

Se observă și butonul home fizic cu scanner de amprente, butoanele de volum, cel de power/unlock și un altul care ar putea fi asociat lui Bixby. Avem parte de port USB Type-C ș de un jack audio 3.5 mm la bază și tot aici este integrat și difuzorul audio. Ca dimensiuni, se pare că acest model va măsura 152.5 în lungime, 74.8 mm în lățime și 7.68 mm în grosime.

Vom avea un procesor Qualcomm Snapdragon 660 la interior și mă gândesc la variante cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Cât de curând se lansează Galaxy C10 rămâne de văzut! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×