Smartphone-ul Philips S308 debutează pe piața din România, un nou midrange ce costă sub 100 de euro

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.197 ori
<b>Smartphone-ul Philips S308 debutează pe piața din România, un nou midrange ce costă sub 100 de euro</b>Philips a anunțat astăzi lansarea pe piața din România a unui nou smartphone sub brand propriu, modelul Philips S308. Terminalul este disponibil în oferta Cosmote România, dar poate fi cumpărat și de la eMAG.ro sau alți retaileri online. &nbsp;...

Philips a anunțat astăzi lansarea pe piața din România a unui nou smartphone sub brand propriu, modelul Philips S308. Terminalul este disponibil în oferta Cosmote România, dar poate fi cumpărat și de la eMAG.ro sau alți retaileri online.

Acesta este un model midrange cu ecran TFT de 4 inch, care suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli. Că OS avem Android 4.2 Jelly Bean, ce rulează cu ajutorul unui procesor dual core de 1.2 GHz. Philips S308 oferă conectivitate WiFi, Bluetooth, USB, GPRS și EDGE, dar și GPS. Noul model vine cu o cameră de 5 megapixeli cu blitz și o cameră frontală de 0.3 megapixeli. El include un slot microSD pentru carduri de până la 32 GB si 4 GB stocare interna.

Philips S308

Cosmote România este singurul operator de la noi care vinde varianta dual SIM a acestui model, pe culoarea gri. Philips S308 se află deja în stocul eMAG.ro, care îl vinde la prețul de 399 lei. Dotările sale mai includ o cameră frontală de 0.3 MP și o baterie de 1350 mAh, plus 512 MB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×