Un smartphone entry-level pregătit de Nokia apare în GeekBench cu 1 GB RAM și procesor Snapdragon 200

1.098 ori
<b>Un smartphone entry-level pregătit de Nokia apare în GeekBench cu 1 GB RAM și procesor Snapdragon 200</b>Pe lângă acel Nokia D1C pe care l-am văzut listat în benchmark-uri acum ceva timp, iată că astăzi apare în ecuație și un alt model cu dotări modeste. Aceasta este reperat de către GeekBench drept Nokia Pixel și ca dotări avem 1 GB memorie RAM și un proces

Nokia D1C este numele unui model de smartphone pe care finlandezii, sau mai bine zis pe care grupul HMD Global îl va aduce pe piață anul viitor, terminal cu dotări mid-range și Android 7.0 Nougat la pachet. Pe lângă acesta se pare că există și un alt handset din zona low-end de specificații hardware, model care s-a afișat de curând în benchmark-ul GeekBench sub denumirea de Nokia Pixel.

Nokia

Vedem că acesta sosește cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1.19 GHz, cu doar 1 GB memorie RAM și cu un chip grafic Adreno 302. Primim și aici sistemul de operare Android 7.0.1 Nougat, iar ca performanțe remarcăm că telefonul obține 404 puncte la testul single-core, respectiv 661 puncte la testul multi-core.

Dacă ar fi să îi asociem un dispozitiv similar acestui model misterios pregătit de Nokia, ne gândim din start la Nokia X2 - un device ce se baza fix pe același chipset Snapdragon 200 și pe 1 GB memorie RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×