Smartphone-ul prototip prezentat la standul Qualcomm din cadrul CES 2017 nu este Nokia 8!

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm  Nokia 2.169 ori
<b>Smartphone-ul prototip prezentat la standul Qualcomm din cadrul CES 2017 nu este Nokia 8!</b>Zilele trecute am avut parte și de un leak major la prima vedere, leak ce venea sub forma unor clipuri video care aparent prezentau un smartphone Nokia 8 ce a fost afișat la standul Qualcomm din cadrul CES 2017. Astăzi se dezvăluie identitatea acelui

Un leak venit acum câteva zile sub forma unor clipuri video de la CES 2017 părea a ne prezenta smartphone-ul Nokia 8 ce ar fi fost afișat la standul celor de la Qualcomm din Las Vegas. Ei bine, se pare că nu este cazul, chiar Qualcomm dezvăluind faptul că prototipul prezentat la fața locului nu era un model produs de către finlandezii de la Nokia și HMD Global. 

Nokia 8

Avem de-a face doar cu un terminal creat special de către cei de la Qualcomm cu scopul de a prezenta în cazul de față, capabilitățile procesorului Qualcomm Snapdragon 835. În ciuda acestei vești, rămân mari șanse ca Nokia să prezinte un asemenea handset dotat cu noul procesor al companiei americane și cu o cameră foto de top.

Rămân ca dovadă și acele imagini pe care le-am văzut de curând și care ne dezvăluiau o zonă circulară și generoasă a camerei foto principale. Dacă într-adevăr HMD Global și Nokia pregătesc lansarea unui smartphone high-end la MWC vom afla cu siguranță vești despre acest lucru în perioada următoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×