Nokia pregătește lansarea unui cameraphone la MWC 2017; modelul numit Nokia 8 ar sosi cu senzor foto de 24 mpx (Video)

1.832 ori
<b>Nokia pregătește lansarea unui cameraphone la MWC 2017; modelul numit Nokia 8 ar sosi cu senzor foto de 24 mpx (Video)</b>Primul smartphone Nokia de după perioada Microsoft a fost un pic dezamăgitor și asta datorită unui procesor pe care de regulă îl întâlnim pe terminale de 600-700 lei. Cu toate acestea, finlandezii alături de HMD Global pregătesc noi dispozitive interesant

Trebuie să recunoaștem faptul că am fost puțini dezamăgiți de noul smartphone Nokia 6, un telefon de la care avem mari așteptări inițial. Deși arată destul de bine la capitolul design acest handset se bazează pe un procesor entry-level care cu siguranță nu va rupe gura târgului. Tocmai de aceea noi, dar și mulți alți consumatori vor aștepta următoarele modele pe care Nokia și HMD Global ni le pregătesc.

Nokia 8

Unul dintre acestea ar putea fi chiar Nokia 8 a.k.a Nokia Supreme, smartphone despre care aflăm astăzi mai multe detalii și pe care îl vedem reprezentat într-o serie de randări, dar și în două materiale video. Detaliul care ne face curioși este menționarea unei camere foto de 24 megapixeli pe acest terminal, semn că am putea avea de-a face cu un cameraphone în cazul de față.

Nokia 8

Clipul de mai jos realizat la standul Qualcomm din cadrul CES 2017 ne prezintă acest viitor smartphone, cu precizarea ca la târgul de față produsul nu sosea cu branding-ul Nokia, acesta fiind și motivul pentru care nimeni nu i-a dat importanță văzându-l afișat la fața locului. Vedem o comparație între o variantă cu procesor SD821 și una cu SD835, cea din urmă oferind la pachet un sistem de stabilizare electronică clar superior.

Aruncăm și o privire asupra unor imagini reale cu produsul, acestea prezentându-ne zona din spate și camera foto circulară pe care handset-ul o aduce la pachet. Ar fi vorba despre un senzor de 24 megapixeli dotat atât cu sistem de stabilizare electronică, dar și cu OIS. Pentru selfie-uri avem în schimb o cameră frontală de 12 megapixeli.

Lista de posibile dotări include un display Super AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, 6 GB memorie RAM, variante cu 64 și 128 GB de stocare flash + stot microSD și un procesro Qualcomm Snapdragon 835. Avem și difuzoare stereo la bord, un LED de notificări și scanner de amprente.

Dotările de față ne fac cu siguranță curioși cu privire la acest viitor smartphone Nokia și așteptăm lansarea de la MWC cu brațele deschise!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×