Smartphone-urile și tabletele produc vânzări mai mari decât toate celelalte electronice

1.594 ori
<b>Smartphone-urile și tabletele produc vânzări mai mari decât toate celelalte electronice</b>Potrivit unui studiu realizat de către compania IHS, vânzările totale de smartphone-uri și tablete sunt așteptate să depășească suma de 354 miliarde de $ în acest an. Pentru celelate categorii de electronice însumate la un loc se prefigurează...

Potrivit unui studiu realizat de către compania IHS, vânzările totale de smartphone-uri și tablete sunt așteptate să depășească suma de 354 miliarde de $ în acest an. Pentru celelate categorii de electronice însumate la un loc se prefigurează vânzări de doar 344 miliarde de dolari.

Cei de la IHS au publicat aceste date în cursul zilei de vineri. Graficul de mai sus exemplifică o creștere rapidă a vânzărilor de tablete și smartphone-uri, vânzări generate într-un interval de timp foarte scurt. Celelalte categorii de electronice, denumite Consumer electronics includ o varietate de produse, cum ar fi televizoarele, echipamentele audio, camerele foto, camerele  video, console pentru jocuri și aparatură de bucătărie.

Creșterile de vânzări ale smartphone-urilor au început din 2007, an în care cei de la Apple au introdus primul model de iPhone. Este adevărat faptul că într-o familie fiecare membru are nevoie de un smartphone sau o tabletă proprie, pe când acest lucru nu se poate aplica și pentru celelalte electronice. Nu există nevoia ca fiecare dintr-o gospodărie să dețină de exemplu un cuptor cu microunde, este nevoie doar de unul singur. Poate și această este cauza pentru care vânzările de smartphone-uri și tablete au început să fie mult mai mari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×