SmartRSS Touch, probabil cel mai "prietenos" RSS reader

Autor:  | Publicat în:  Software 1.352 ori
<b>SmartRSS Touch, probabil cel mai "prietenos" RSS reader</b>Cei de la BeetzStream tocmai au lansat un update pentru unul dintre cele mai "prietenoase" RSS readere, SmartRSS Touch. Acesta suporta Google Reader pe terminalele Windows Mobile, iar aplicatia are un stil ce aminteste foarte mult de interfata lui iPhone....

Cei de la BeetzStream tocmai au lansat un update pentru unul dintre cele mai "prietenoase" RSS readere, SmartRSS Touch. Acesta suporta Google Reader pe terminalele Windows Mobile, iar aplicatia are un stil ce aminteste foarte mult de interfata lui iPhone. Iata softul in actiune:

Printre functiile RSS reader-ului se numara interfata touch, posibilitatea de sincronizare cu contul Google Reader in timp real si cea de vizualizare a articolelor in cadrul unui canal sau a unui Tag. Puteti opta ca aceasta aplicatie sa afiseze doar articole noi sau "toate articolele", iar printre functiile sale se mai numara si cea de download a podcasturilor pentru ascultarea/vizualizarea lor offline.

SmartRSS Touch suporta actiuni ca "star", "share", "kept-unread", "mark all as read", iar softul poate fi descarcat, in varianta demo de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×