Un simulator aerian din seria "Ace Combat", acum disponibil pentru iPhone/iPod Touch

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.181 ori
<b>Un simulator aerian din seria "Ace Combat", acum disponibil pentru iPhone/iPod Touch</b>Unul dintre cele mai celebre simulatoare aeriene din lume, in varianta arcade este Ace Combat, o intreaga serie de jocuri produsa de catre cei de la Namco. Ei bine iata ca acum exista si o versiune pentru iPhone, numita Ace Combat XI Skies of Incursion....

Unul dintre cele mai celebre simulatoare aeriene din lume, in varianta arcade este Ace Combat, o intreaga serie de jocuri produsa de catre cei de la Namco. Ei bine iata ca acum exista si o versiune pentru iPhone, numita Ace Combat XI Skies of Incursion.

Noul joc este disponibil prin Apple App Store la pretul de 3.99 euro si din cate putem observa din imagini si preview-ul video de mai jos, experienta este una de calitate si destul de fluida. Unii au comparat chiar jocul cu unul de PSP, el fiind foarte dinamic si avand o grafica impresionanta.

Ace Combat

Skies of Incursion permite utilizatorului de iPhone sa descarce continuturi extra (noi misiuni si avioane), iar titlul beneficiaza de o poveste scrisa in exclusivitate pentru versiunea de iPhone a jocului. Hartile folosite in noul Ace Combat sunt bazate pe imagini reale furnizate de sateliti, iar avionul va putea sa navigheze intr-un mediu tridimensional si care ii va permite rotatii pana la 360 de grade.

Controlul se realizeaza prin inclinarea iPhone-ului/iPod-ului touch, iar daca doriti mai multe detalii, aruncati o privire asupra acestui preview video:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×