Bing Mobile primeste un update

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.011 ori
<b>Bing Mobile primeste un update</b>Daca sunteti in cautarea celei mai noi versiuni a motorului de cautare Bing pe telefonul dumneavoastra mobil, atunci va trebui sa accesati adresa http://m.bing.com/download. Veti descoperi un serviciu updatat si veti afla noile sale functii din randurile...

Daca sunteti in cautarea celei mai noi versiuni a motorului de cautare Bing pe telefonul dumneavoastra mobil, atunci va trebui sa accesati adresa http://m.bing.com/download. Veti descoperi un serviciu updatat si veti afla noile sale functii din randurile urmatoare.

Printre primele lucruri pe care le veti observa se numara faptul ca Bing Mobile incearca sa afle pozitia utilizatorului pe harta. Apoi veti descoperi noua interfata a lui Bing, care aduce destul de mult cu Windows Mobile 5. Pe langa imbunatatiri estetice, dscoperim si unele la capitolul functionalitate, de vreme ce clientul include acum cautari mai relevante.

Bing primeste un update

Retineti faptul ca pot exista probleme cu localizarea utilizatorului, deoarece (probabil) Bing va incerca sa foloseasca GPS-ul in locul triangularii pe baza releelor de telefonie. Revenind la interfata, aceasta este foarte finger-friendly si atractiva, completata de o functie de recunoastere vocala, foarte utila pentru cei care doresc sa foloseasca handsetul in regim hands free.

Hartile sunt disponibile cu un strat de informatii transparent suprapus, care va afisa instructiunile necesare pentru a ajung dintr-un punct A in B cat mai rapid si eficient.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×