SMS-mania, o problema psihica

1.186 ori
<b>SMS-mania, o problema psihica</b>Acelasi doctor care a incercat sa demonstreze publicului ca dependenta de Internet este reala a publicat un articol in American Journal of Psychiatry, in care afirma ca exista si o dependenta de SMS-uri, la fel de grava. Vazand cum povesti de dragoste se...

Acelasi doctor care a incercat sa demonstreze publicului ca dependenta de Internet este reala a publicat un articol in American Journal of Psychiatry, in care afirma ca exista si o dependenta de SMS-uri, la fel de grava. Vazand cum povesti de dragoste se nasc si mor pe mobil in Romania iar SMS-urile sunt mai populare decat literatura, putem spune ca avem o problema.

In vreme ce doctorul Jerald Block adauga pe lista de dependente si jocurile video, nu putem decat sa-i dam dreptate, oricat de bizar ne-ar parea sa mergem la psihiatru pentru a scapa de nevoia de SMS-uri. Singura cale de a va da seama daca aveti o astfel de problema, fie ea legata de Internet sau SMS-uri este sa renuntati la ele pentru cateva zile, o saptamana sa zicem. Daca in prima sau a doua zi incepeti sa va simtiti ciudat, neplacut, de parca ceva v-ar lipsi, sunteti cu siguranta un SMS-holic sau Internetoholic.

Un tratament eficient? Viata reala! O plimbare in parc (fara telefon), un film la cinema (fara telefon), o excursie (fara telefon). Exista unele persoane care folosesc SMS-urile pentru a hartui reprezentante ale sexului frumos, cel mai recent exemplu venind din Finlanda, astfel ca SMS-urile pot alimenta si alte manii. Te plictisesti la coada la ghiseul unde iti vei plati taxele? Vei scrie un SMS, deranjand probabil persoana de la celalalt capat al conexiunii, care se va simti obligata sa iti raspunda cu banalitati sau nimicuri care costa centi. Cat de grava este SMS mania de fapt?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×