Nokia va anunta Internet tabletul N810 cu WiMAX la CTIA

965 ori
<b>Nokia va anunta Internet tabletul N810 cu WiMAX la CTIA</b>Nu avem informatii oficiale despre acest anunt, dar ultimele zvonuri indica faptul ca gigantul finlandez se pregateste sa anunte un nou membru al familiei sale de terminale, N810 dotat cu WiMAX. Se pare ca acest Internet tablet va fi prezentat la showul...

Nu avem informatii oficiale despre acest anunt, dar ultimele zvonuri indica faptul ca gigantul finlandez se pregateste sa anunte un nou membru al familiei sale de terminale, N810 dotat cu WiMAX.

Se pare ca acest Internet tablet va fi prezentat la showul CTIA Wireless 2008, care debuteaza astazi in Las Vegas. Ne asteptam la o lansare a acestuia, dar nu atat de curand si nu sub acest nume, deoarece surse de pe Internet numeau noul terminal "N830". Pe langa adaugarea suportului WiMAX, nu cunoastem alte imbunatatiri ale tabletului, cu toate ca mai mult RAM si un procesori mai bun ar fi binevenite.

Este posibil ca N810 sa soseasca intr-o culoare diferita, fata de varianta originala pentru a da senzatia utilizatorilor ca vor achizitiona un nou terminal, prin mirajul coloritului. Vestea buna e ca si in Romania se pregateste implementarea standardului de conectivitate WiMAX, astfel ca toate noile terminale cu un astfel de suport vor fi prezente si pe piata noastra, fara a mai fi nevoie sa asteptam un an sau 2.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×