SMS-uri despre marijuana, blocate de T-Mobile... in mod abuziv?

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 839 ori
<b>SMS-uri despre marijuana, blocate de T-Mobile... in mod abuziv?</b>E interesant sa aflam ca T-Mobile a blocat serviciile oferite unei companii care trimitea (printre altele) mesaje despre marijuana, dar si mai interesant este ca firma in cauza, EZ Texting da in judecata operatorul considerand interdictia un abuz. &nbsp;...

E interesant sa aflam ca T-Mobile a blocat serviciile oferite unei companii care trimitea (printre altele) mesaje despre marijuana, dar si mai interesant este ca firma in cauza, EZ Texting da in judecata operatorul considerand interdictia un abuz.

EZ Texting ofera organizatiilor si grupurilor de tot felul o modalitate de a realiza campanii via SMS. Astfel, EZ Texting avea acces la numere scurte din partea operatorului T-Mobile, care a incetat sa mai colaboreze cu aceasta firma, dupa trimiterea catorva mesaje despre marijuana medicinala.

Aparent exista un grup medical care promoveaza tratamentele pe baza de marijuana si care se afla in legalitate in anumite state din SUA. Grupul a dorit sa raspandeasca mesajul sau publicului si astfel EZ Texting a avut probleme. Desi compania a incetat relatiile cu organizatia medicala mentionata anterior, T-Mobile refuza sa fie asociat cu utilizarea de droguri usoare si nu a deblocat contul firmei.

Urmarea? EZ Texting a dat in judecata T-Mobile USA pentru abuz... Operatorul nu a publicat inca un raspuns oficial si ne intrebam daca se va obosi sa ia atitudine inainte ca aceasta poveste sa fie... "fumata".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×