SMS-uri mai ieftine de la Skype

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.285 ori
<b>SMS-uri mai ieftine de la Skype</b>In timp ce operatorii din SUA isi cresc tarifele pentru serviciile SMS, compania Skype, celebra pentru serviciile sale de telefonie prin Internet, a anuntat o reducere de 50% pentru toate serviciile sale SMS. Reducerea se incadreaza intr-o campanie...

In timp ce operatorii din SUA isi cresc tarifele pentru serviciile SMS, compania Skype, celebra pentru serviciile sale de telefonie prin Internet, a anuntat o reducere de 50% pentru toate serviciile sale SMS.

Reducerea se incadreaza intr-o campanie promotionala si va dura intre 2 si 8 mai 2007. Ea se aplica pentru toti utilizatorii Skype care trimit SMS-uri in SUA, Austria, Australia, Polonia, Belgia, Italia, Irlanda, Russia, Tailanda si Taiwan. Skype poate fi considerat unul dintre pionierii telefoniei prin peer-to-peer si a atins numarul de 196 de milioane de abonati.

Succesul se datoreaza apelurilor vocale ieftine, apelurilor video gratuite, mesajelor text la preturi reduse si numeroaselor plug-in-uri utile, cunoscute drept Skype Extras. Recent, Skype a incheiat un parteneriat cu Intel, pentru a consolida rolul PC-urilor drept "unealta" principala pentru apeluri vocale sau video pe Internet. Cu toate aceste promotii si superoferte, Skype justifica temerile marilor operatori de telefonie mobila, care se tem ca vor pierde in fata unui viitor ce apartine tehnologiei VoIP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×