Jocuri piratate pentru telefonul Century Sutra 1688

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 14.972 ori
<b>Jocuri piratate pentru telefonul Century Sutra 1688</b>Stim cu totii ca telefoanele mobile din ziua de azi includ numeroase jocuri, dar oare cate dintre ele sunt centrate exclusiv pe functia de gaming? Terminalul mobil Century Sutra 1688 soseste din China si incorporeaza un emulator SNES, dar si 2 camere, una...

Stim cu totii ca telefoanele mobile din ziua de azi includ numeroase jocuri, dar oare cate dintre ele sunt centrate exclusiv pe functia de gaming?

Terminalul mobil Century Sutra 1688 soseste din China si incorporeaza un emulator SNES, dar si 2 camere, una de 1.3 megapixeli (in partea din spate) si cealalta de 0.3 megapixeli (in partea din fata). De mentionat sunt si touchscreen-ul sau slotul pentru carduri de memorie microSD, iar pentru cei care au 2 SIM-uri, exista suport dual SIM.

Pretul terminalului este rezonabil, 125 de dolari, suma care include un gamepad si un CD cu 1500 de ROM-uri. Retineti! Aceste ROM-uri sunt ilegale, fiind jocuri care de obicei sunt downloadate sub forma de colectii. Singura metoda legala de a le poseda este sa cumparati jocul, iar Century Sutra 1688 brusc ne pare suspect, promovand intr-un mod deloc subtil pirateria din lumea jocurilor.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×