Jocuri piratate pentru telefonul Century Sutra 1688

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 14.948 ori
<b>Jocuri piratate pentru telefonul Century Sutra 1688</b>Stim cu totii ca telefoanele mobile din ziua de azi includ numeroase jocuri, dar oare cate dintre ele sunt centrate exclusiv pe functia de gaming? Terminalul mobil Century Sutra 1688 soseste din China si incorporeaza un emulator SNES, dar si 2 camere, una...

Stim cu totii ca telefoanele mobile din ziua de azi includ numeroase jocuri, dar oare cate dintre ele sunt centrate exclusiv pe functia de gaming?

Terminalul mobil Century Sutra 1688 soseste din China si incorporeaza un emulator SNES, dar si 2 camere, una de 1.3 megapixeli (in partea din spate) si cealalta de 0.3 megapixeli (in partea din fata). De mentionat sunt si touchscreen-ul sau slotul pentru carduri de memorie microSD, iar pentru cei care au 2 SIM-uri, exista suport dual SIM.

Pretul terminalului este rezonabil, 125 de dolari, suma care include un gamepad si un CD cu 1500 de ROM-uri. Retineti! Aceste ROM-uri sunt ilegale, fiind jocuri care de obicei sunt downloadate sub forma de colectii. Singura metoda legala de a le poseda este sa cumparati jocul, iar Century Sutra 1688 brusc ne pare suspect, promovand intr-un mod deloc subtil pirateria din lumea jocurilor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×