Conceptul Mac Tablet

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.191 ori
<b>Conceptul Mac Tablet</b>Nu exista o limita sau un impediment in lumea designerilor de gadgeturi si terminale si cel mai bun exemplu este noul Mactab, care pe langa numele care duce cu gandul la o specialitate de mancare de la fast-food, este o capodopera marca Yann Le Coroller....

Nu exista o limita sau un impediment in lumea designerilor de gadgeturi si terminale si cel mai bun exemplu este noul Mactab, care pe langa numele care duce cu gandul la o specialitate de mancare de la fast-food, este o capodopera marca Yann Le Coroller.

Designerul a creat ceea ce este generic numit un "Tablet PC" , un terminal de o grosime care ar face chiar si pe cel mai subtire telefon invidios. Mactab include o tastatura wireless, care are si rolul de panou protector pentru ecran, in cazul deplasarilor. Puteti fixa tastatura cu ajutorul unor magneti, facand-o usor de folosit oriunde si oricand.

Un suport construit special pe spatele gadgetului va va permite sa folositi Mactabul drept monitor cand va veti afla la birou. Cine nu si-ar dori un terminal precum cel din imaginea de mai sus? S-au dus vremurile gentilor pentru laptopuri, in conditiile in care PC-urile si in general terminalele devin tot mai portabile, subtiri si au o greutate redusa. Nu cunoastem inca pretul unui Mactab, dar cu siguranta este vorba despre o cifra rezonabila, mai ales datorita faptului ca pare a fi un produs destinat oamenilor de afaceri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×