Conceptul Mac Tablet

1.217 ori
<b>Conceptul Mac Tablet</b>Nu exista o limita sau un impediment in lumea designerilor de gadgeturi si terminale si cel mai bun exemplu este noul Mactab, care pe langa numele care duce cu gandul la o specialitate de mancare de la fast-food, este o capodopera marca Yann Le Coroller....

Nu exista o limita sau un impediment in lumea designerilor de gadgeturi si terminale si cel mai bun exemplu este noul Mactab, care pe langa numele care duce cu gandul la o specialitate de mancare de la fast-food, este o capodopera marca Yann Le Coroller.

Designerul a creat ceea ce este generic numit un "Tablet PC" , un terminal de o grosime care ar face chiar si pe cel mai subtire telefon invidios. Mactab include o tastatura wireless, care are si rolul de panou protector pentru ecran, in cazul deplasarilor. Puteti fixa tastatura cu ajutorul unor magneti, facand-o usor de folosit oriunde si oricand.

Un suport construit special pe spatele gadgetului va va permite sa folositi Mactabul drept monitor cand va veti afla la birou. Cine nu si-ar dori un terminal precum cel din imaginea de mai sus? S-au dus vremurile gentilor pentru laptopuri, in conditiile in care PC-urile si in general terminalele devin tot mai portabile, subtiri si au o greutate redusa. Nu cunoastem inca pretul unui Mactab, dar cu siguranta este vorba despre o cifra rezonabila, mai ales datorita faptului ca pare a fi un produs destinat oamenilor de afaceri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×