SMS-uri predefinite pe Android cu aplicația SMS Template

2.599 ori
<b>SMS-uri predefinite pe Android cu aplicația SMS Template</b>Dacă aveți nevoie de putina inspiratie în trimiterea unui mesaj text original de ziua cuiva sau de Crăciun, va sare în ajutor aplicația Android SMS Template, pe care ne-o prezintă cei de la androider.ro . Trimițând un SMS cu ajutorul acestui soft...

Dacă aveți nevoie de putina inspiratie în trimiterea unui mesaj text original de ziua cuiva sau de Crăciun, va sare în ajutor aplicația Android SMS Template, pe care ne-o prezintă cei de la androider.ro . Trimițând un SMS cu ajutorul acestui soft veți economisi timp și nu vă veți mai stoarce creierul, în special dacă sunteți ocupați.

Installer-ul APK se află aici, pentru această aplicație, care are două avantaje majore: este user-friendly și include numeroase mesaje, foarte variate. Versiunile compatibile de Android cu acest soft sunt 1.5, 1.6, 2.0 și 2.1, iar telefonul dumneavoastră va trebui să suporte o astfel de rezoluție: 240×320, 240×400, 240×432, 320×480, 480×800, 480×854, 800×480.

Lista de mesaje predefinite va include cu siguranță textul dorit, pe care îl veți selecta, apoi veți trece la meniul de trimitere a mesajului către contactele de pe telefon, cu posibilitatea de editare a textului, dacă doriți modificări de nume, de exemplu.

SMS-uri predefinite pe Android cu aplicația SMS Template

SMS-uri predefinite pe Android cu aplicația SMS Template

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×