Spy Shop Black Friday 2017

SMS-urile sunt mai utilizate decât apelurile

Autor:  | Publicat în:  Statistici Operatori 621 ori
<b>SMS-urile sunt mai utilizate decât apelurile</b>Mesajele de tip SMS se pare că au ajuns să aibă o rată de utilizare care depășește și pe cea a apelurilor de tip voce. Ne este mai ușor să transmitem un mesaj scris decât să purtăm o conversație scurtă. &nbsp; Această concluzie a fost...

Mesajele de tip SMS se pare că au ajuns să aibă o rată de utilizare care depășește și pe cea a apelurilor de tip voce. Ne este mai ușor să transmitem un mesaj scris decât să purtăm o conversație scurtă.

Această concluzie a fost trasă de un studiu efectuat în Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, SUA și Australia.

  • în jur de 80 - 82% folosesc apelurile voce;
  • 83% mizează pe SMS în ce privește utilizarea zi de zi a telefonului mobil.

Ar fi interesant și câte persoane cu un telefon mobil aleg să-i asocieze un trafic de date și să navigheze online. Va fi și mai mare nebunie în prag de sfârșit de an cu zile precum Crăciunul și Revelionul.

Trecerea spre sms se produce și pentru că am devenit mai obișnuiți să trimitem mesaje scrise pe messenger, twitter sau facebook, iar sms-urile au devenit o extensie naturală. Nu se poate vorbi de costurile generate pentru că abonamentele sau cartelele preplătite conțin mii de minute și mesaje, pe care eu de multe ori nu ajung să le utilizez la maxim.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×