HTC râde În fața interdicției de comercializare provocată de Apple - iată cum o vor evita!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.330 ori
<b>HTC râde În fața interdicției de comercializare provocată de Apple - iată cum o vor evita!</b>Ieri vă informam că Apple a înregistrat o victorie importantă în sala de judecată, reușind să convingă autoritatea ITC să interzică vânzările de telefoane HTC, pe seama unor brevete încălcate de taiwanezi. Astăzi aflăm că HTC poate evita...

Ieri vă informam că Apple a înregistrat o victorie importantă în sala de judecată, reușind să convingă autoritatea ITC să interzică vânzările de telefoane HTC, pe seama unor brevete încălcate de taiwanezi. Astăzi aflăm că HTC poate evita această situație, asta dacă până în aprilie anul viitor face niște modificări de software.

Brevetele vizate fac referire mai degrabă la Android decât la HTC, deci este posibil ca în următoarele luni și alți parteneri hardware Google să aibă probleme de acest gen. HTC poate scăpa de interdicție dacă modifică ușor o parte a interfaței de pe telefoanele sale, astfel că pregătește un update care să îi scape de povara brevetului încălcat. Se pare că taiwanezii au de lucru în următoarea perioadă și nu aș vrea să fiu un inginer HTC în acest moment, lucrând atât la actualizarea lui HTC Sense, cât și la implementarea lui Ice Cream Sandwich pe telefoanele compatibile, dar și la acest update pentru oprirea interdicției.

Asiaticii sunt totuși mulțumiți de verdict, deoarece alte două brevete invocate de Apple au fost respinse și neconsiderate drept încălcate de către HTC. Sunt sigur că acest circ în sala de judecată va continua, fie pornit de Google, fie de Apple, doar și Steve Jobs declara în timpul vieții că "ar cheltui fiecare cent pe care îl are Apple doar ca să distrugă Android". O astfel de promisiune nu se uită ușor și rămâne ca un soi de moștenire în urma sa, afectând rivali ca HTC sau Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×