Nokia Tab, tableta Windows cu ecran de 14 inch - iată cum ar putea arăta un astfel de device (concept)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.277 ori
<b>Nokia Tab, tableta Windows cu ecran de 14 inch - iată cum ar putea arăta un astfel de device (concept)</b>Ultima oară când ideea de tabletă și Nokia au apărut în același context, am primit o speculație/promisiune că am putea vedea o tabletă Windows 8 de la finlandezi la mijlocul anului viitor. Aceasta ar putea arăta precum Nokia Tab, conceptul...

Ultima oară când ideea de tabletă și Nokia au apărut în același context, am primit o speculație/promisiune că am putea vedea o tabletă Windows 8 de la finlandezi la mijlocul anului viitor. Aceasta ar putea arăta precum Nokia Tab, conceptul creat de către Cameron McKinnon, pe care îl puteți vedea mai jos:

Nokia Tab are drept inspirație atât telefonul Nokia N9, cât și tableta Sony Tablet S, cel puțin așa afirmă designerul. Terminalul concept vine cu un display uriaș de 14.3 inch, care amintește mai degrabă de un laptop decât de o tabletă, plus o cameră de 12 megapixeli cu bliț Xenon și tehnologie Carl Zeiss. Device-ul folosește sistemul Microsoft Kinect pentru a detecta mișcările utilizatorului, folosind camera frontală. Acest terminal are o grosime de 12 mm, vine cu 1 GB RAM și un HDD de 64 sau 128 GB.

Se pare că Nokia Tab ar exista (teoretic) în variante WiFi sau WiFi + 4G, dacă va intra vreodată în producție. Terminalul dispune de un slot SD, un slot pentru carduri SIM, un port USB 3.0 și port microUSB 2.0, iar în ce privește platforma software, avem aici la dispoziție Windows 8 în varianta ARM. Ecranul acestui gadget este curbat, astfel încât inputul să fie mai ușor și tastarea virtuală să se facă foarte lejer. Dacă acest produs ar exista, l-ați cumpăra? Dacă da, la ce preț?

Nokia Tab, tableta Windows cu ecran de 14 inch - iată cum ar putea arăta un astfel de device (concept)

Nokia Tab, tableta Windows cu ecran de 14 inch - iată cum ar putea arăta un astfel de device (concept)

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×