SMS-urile te ucid, nu telefoanele in stil "One Missed Call"

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.484 ori
<b>SMS-urile te ucid, nu telefoanele in stil "One Missed Call"</b>In cazul in care celebrul film horror "One Missed Call" v-a facut sa va fie teama sa mai ascultati mesageria vocala, ei bine acum va veti teme sa mai dati SMS-uri, dupa ce veti afla ce au patit 2 utilizatori din Turcia. Sa spunem ca faptul ca nu au pus...

In cazul in care celebrul film horror "One Missed Call" v-a facut sa va fie teama sa mai ascultati mesageria vocala, ei bine acum va veti teme sa mai dati SMS-uri, dupa ce veti afla ce au patit 2 utilizatori din Turcia. Sa spunem ca faptul ca nu au pus punctul pe "i" i-a ucis pe amandoi.

Emine de 20 de ani si sotul sau, Ramazan Calcoban, de 24 de ani au fost victimele unei confuzii stupide cauzate de telefonul mobil. Dupa ce s-au despartit, cei 2 au continuat sa se certe, prin intermediul SMS-urilor. Unul dintre acestea (in limba turca) trebuia sa transmita mesajul "schimbi subiectul de fiecare data cand ramai fara argumente". Ei bine, din cauza localizarii proaste a tehnologiilor mobile in Turcia, un caracter "i" inchis a fost scris gresit iar mesajul rezultat a fost unul vulgar ("schimbi subiectul de fiecare data cand ei te ..." ).

Femeia de 20 de ani a aratat mesajul tatalui sau, care l-a sunat pe Ramazam si l-a acuzat ca a numit-o pe fiica sa prostituata. Atunci cand fostul sot al lui Emine a sosit in casa sa pentru a-si cere scuze el a fost injunghiat de familia fetei, injunghiind-o la randul sau pe aceasta, care a murit pana la sosirea ambulantei. Barbatul a fost prins de politie, dar s-a sinucis in inchisoare. Se pare ca nu este primul incident produs de aceasta buclucasa litera "i" in Turcia, de vreme ce numeroase cuvinte "delicate" iau nastere din asemenea greseli. Astfel, aflam cum tehnologiile care functioneaza defectuos iti pot pune viata in pericol, sau te pot arunca in inchisoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×